Bilik Pameran GAC Motor kini di Cyberjaya

oleh Firdaus Razani|
Evo Cartech Sdn. Bhd., selaku pengedar kenderaan GAC hari ini telah membuka bilik pameran seluas 4,434 kaki persegi secara rasmi di pusat bandar Cyberjaya.

Sebagai sebahagian daripada rangkaian pengedar GAC Motor di Malaysia, bilik pameran baharunya menawarkan rangkaian produk automotif terbaharu GAC Motor iaitu GAC GS3 Emzoom.

Model tersebut telah tersedia kepada orang ramai untuk tontonan dan pandu uji di cawangan tersebut.

 

gac

 

Pengarah Evolution Autotech Sdn. Bhd. dan syarikat induk Evo Cartech, Ng Tian Poh berkata “Kami adalah anak baharu dalam industri automotif dan kami bersyukur dan berbesar hati mendapat sokongan pengedar seperti WTC Automotif untuk memegang tangan kami semasa kami memulakan usaha automotif kami tahun ini,"

Sememangnya, Evo Cartech adalah salah satu syarikat Evolution Autotech Sdn. Bhd. anak syarikat milik penuh yang beroperasi di Cyberjaya.

 

gac

 

Di bawah syarikat induk itu, Evo Mobility yang berurusan dengan kenderaan Nissan juga baru-baru ini dibuka di Autoville Cyberjaya, di bahagian selatan bandar pintar itu.

Ng juga merasionalkan lokasi pengedar automotif syarikatnya di Cyberjaya.

“Dibina sebagai hab IT untuk Malaysia pada 1997, bandar seluas 7,000 ekar yang hanya 20 minit dari Kuala Lumpur ini telah berkembang menjadi hab teknologi global.

“Ia menempatkan lebih 140,000 orang, dan populasi ini dijangka meningkat kepada 350,000 pada 2039”. katanya.

 

gac

 

“Dengan GAC Motor, Evo Cartech bersedia untuk menyediakan keperluan automotif penduduk kediaman dan bekerja di sini di Cyberjaya,” kata Ng.

Dari 16 hingga 19 Mei, rasai pengalaman GAC GS3 EMZOOM di bilik pameran GAC Cyberjaya setiap hari dari 9 pagi hingga 6 petang.

Hubungi atau WhatsApp 019-385 7301 untuk pandu uji atau temujanji tempahan. Untuk maklumat lanjut, layari facebook.com/GACMotorCyberjaya.

Berita Berkenaan

Berita Domestik
Konsep bilik pameran baharu itu membuktikan komitmen syarikat dalam menyediakan pengalaman…
Berita Domestik
Dengan kerjasama Sime Darby Motors dan pengedar tempatan, Millenium Autobeyond, bilik pameran BYD…
Berita Domestik
Ia menggabungkan identiti korporat Nissan dengan logo Nissan yang terkini bertujuan untuk…