Firefly tawar diskaun 20 peratus untuk produk sampingan

oleh Penyumbang Rencana|
gambar hiasan
Firefly, syarikat penerbangan Malaysia Aviation Group (MAG), menawarkan diskaun 20 peratus bagi semua produk sampingannya seperti pemilihan tempat duduk, makanan dalam penerbangan dan elaun bagasi tambahan mulai 14 hingga 20 November 2022.


Tawaran itu untuk perjalanan segera untuk semua domestik dan destinasi antarabangsa yang terbang menggunakan jet turboprop ATR72-500 dan Boeing 737-800.


Firefly menerusi kenyataan berkata, selain alat tambah yang hebat, pelanggan juga boleh mengambil peluang untuk menikmati tambang istimewa serendah RM89 untuk satu perjalanan ke semua destinasi dari 15 hingga 20 November 2022.
BHPETROL Euro5 Diesel MREC Banner Campaign Sep 2023

 

 

Menurut laporan dari Harian Metro, tambang istimewa terbabit sah serta-merta untuk perjalanan sehingga 30 November 2022.

 

Menurut kenyataan dari pihak Firefly, pelanggan yang melancong boleh memperibadikan perjalanan mereka dengan perkhidmatan kumpulan nilai daripada pelbagai tambahan termasuk memilih tempat duduk pilihan, pratempah hidangan dalam penerbangan lazat yang menampilkan masakan tempatan terkenal seperti nasi lemak, nasi kandar, asam pedas dan pelbagai lagi.

 

Pelanggan juga dapat membeli elaun bagasi tambahan sehingga 40 kilogram (kg) untuk membawa peralatan sukan mereka seperti peralatan ski air, peralatan selam skuba dan set golf yang beratnya sehingga 20 kg.

 

Selain itu, pelanggan boleh menemui tempat dan pengalaman baharu yang menarik serta lebih jimat dengan menempah perjalanan bersama Firefly.

Ads by

Berita Berkenaan

Berita Domestik
Menurut Malaysia Aviation Group (MAG), ia adalah sebagai satu tambahan kepada 20,000 tempat duduk…
Informasi
  Penerbangan balik FY3533 pula berlepas dari KNO ke PEN pada jam 11:50 pagi.   Sebelum pandemik…
Informasi
  Syarikat penerbangan Firefly dalam satu kenyataan memberitahu, pesawat Firefly FY3124 tersebut…