Ini bukan gurauan tetapi promosi Trapo dilanjutkan 3 hari lagi!

oleh SALINA JALIL|
Hari ini sering kali digelar hari 'April Fool', tetapi yang pasti ini bukanlah satu jenaka! Trapo Malaysia telah melanjutkan promosi diskaun 10% OFF * selama 3 hari lagi, iaitu sehingga 3 April 2020!


Trapo menghasilkan produk alas kaki tunggal di dunia yang menggunakan teknologi Bactekiller dari Jepun.

Siri TRAPO Mark II menggunakan Bactekiller, teknologi yang dihasilkan oleh Fuji Chemical Industries Co Ltd yang mampu membunuh 99 peratus kuman bakteria.


Ia menghalang bakteria dari membiak di atas alas kaki Trapo itu dan membunuhnya, memberikan anda alas kaki yang lebih bersih dan lebih baik untuk kesihatan penumpang kenderaan.


Adakah anda tahu bahawa kereta anda secara keseluruhannya mempunyai kadar kuman bakteria yang lebih banyak daripada tandas awam?

 

Ini adalah kerana secara purata kereta mempunyai lebih banyak komponen dan kadar kebersihan kabin kereta merupakan antara tempat paling terkotor di dunia, malah mampu mengalahkan alas tempat duduk di tandas sebagai takhta paling terkotor!

 

Ia turut merangkumi roda stereng, tempat di mana tangan pemandu selalu berada , di sini kadar kekotoran adalah empat kali ganda lebih kotor berbanding tandas duduk!

 

Kerana itu di Trapo setiap pembungkusan dibuat dengan lebih teliti supaya ia lebih selamat dan mengikut setiap garis panduan peraturan kebersihan dan keselamatan.

 

Trapo Malaysia telah mengambil beberapa langkah seperti berikut:

 

Langkah Pertama
Langkah Kedua
Langkah Ketiga
Langkah Keempat

 

Selain menitikberatkan soal kebersihan, terdapat pelbagai kelebihan menggunakan alas kaki Trapo ini, antaranya adalah:

 

1.  Ia tidak 'gelungsur' seperti jongkang jongkit, sekejap di atas, sekejap lagi di bawah!

 

2.  Ia tidak terlipat, lebih-lebih lagi lapik di bahagian pemandu, yang ini amat merbahaya kerana ia boleh menyebabkan kemalangan sekiranya terlipat di pedal brek!

 

3.  Tidak berbau, tiada bau kepam dan hapak yang terhasil melainkan dari fabrik tempat duduk kereta anda sendiri kerana terlupa tutup tingkap semasa hujan.

 

4. Kualiti terjamin kerana Trapo Malaysia amat menitikberat kualiti produk mereka.

 

5. Senang dibersihkan dan cepat kering tanpa perlu dijemurkan berjam-jam!

 

6. Setiap alas kaki Trapo adalah 100 peratus mengikut model kenderaan anda, maksudnya ia bukan mengikut ukuran saiz 'universal'  

 

Dan kini dengan promosi sehingga 3 April ini, telah tiba masanya anda memiliki satu set alas kaki kereta antibakteria untuk melindungi bukan sahaja diri anda tetapi keluarga anda juga lebih-lebih lagi di masa kritikal ini!

 

Pembelian adalah diatas talian sahaja  di sini trapo.asia dan jangan lupa gunakan kod promosi 

?STAYOPTIMISTIC? sebelum anda akhiri transaksi anda di ruang 'checkout'.

 

trapo

Berita Berkenaan

Gaya Hidup
  Ia paling mudah untuk dijual oleh kedai-kedai aksesori kerana satu gulung alas kaki "coil" boleh…
Berita Domestik
Ia menghalang bakteria dari membiak di atas alas kaki Trapo itu dan membunuhnya, memberikan anda…