Pusat 3S smart Mutiara Damansara rasmi dibuka

oleh Firdaus Razani|
smart Damansara, pengedar kereta elektrik serba pintar di bawah Smart Mobility Sdn Bhd telah rasmi membuka cawangan baharu di Mutiara Damansara.

Pusat 3S itu terletak di tingkat bawah Menara TSR di Mutiara Damansara, dengan keluasan 7,500 kaki persegi, yang menampilkan pusat servis dengan empat ruang servis, bilik pameran dan hab alat ganti.

 

smart

 

Dengan ruang servis tersebut, smart Damansara menyasarkan untuk memuatkan sehingga 30 kereta sehari, bergantung kepada jenis perkhidmatan.

 

smart

 

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif Smart Mobility, Encik Eric Moo, Pusat 3S Damansara pintar direka dengan gaya kontemporari sambil mengekalkan suasana yang mesra dan mesra.

Cawangan ini berfungsi sebagai ruang komuniti khusus, menawarkan pengalaman yang komprehensif dan mudah untuk semua keperluan berkaitan pintar.

 

smart

 

Pusat 3S ini menyediakan kemudahan kepada pelanggan semasa menunggu perkhidmatan seperti menikmati kopi dan makanan ringan percuma

Selain itu, terdapat zon permainan kanak-kanak khusus untuk keluarga untuk menghiburkan anak-anak mereka sambil menunggu.

 

smart

 

Pusat 3S smart Damansara ini beroperasi dari Isnin hingga Ahad dengan waktu berikut: Isnin – Sabtu, dari 9.00 pagi - 7.00 malam dan Ahad dari 10.00 pagi - 6.00 petang.

Pelawat dialu-alukan untuk pandu uji pada bila-bila masa, namun pelanggan yang memerlukan servis kereta digalakkan untuk menjadualkan temujanji dengan menghubungi nombor ini: 016-5558707.

 

smart

 

Berita Berkenaan

Berita Domestik
smart #1 telah mengukuhkan kedudukannya di kedudukan ke-3 dalam kategori SUV EV untuk harga kereta…
Berita Domestik
Promosi eksklusif ini menawarkan peluang untuk menikmati penjimatan luar biasa apabila membeli…
Berita Domestik
Perkara tersebut merupakan pencapaian penting untuk smart Malaysia dengan pelancaran rangkaian…